Σάββατο, Φεβρουαρίου 14, 2015

Χρωστάμε στους εξωγήινους;

Ωραίο να το λέμε, αλλά να λέμε και ποιοι είναι οι εξωγήινοι: Είναι ένα μάτσο πλούσιοι που τους χαρίζουν φόρους τα κράτη, για να έχουν ώστε να τα δανείζουν !!!

Οι πλούσιοι έλεγχαν την εξουσία από τα αρχαία χρόνια και άφηναν στους φτωχούς το δικαίωμα να ζήσουν ώστε να τους προμηθεύουν τα απαραίτητα, να τους προστατεύουν από άλλους πλούσιους και γενικά να διατηρήσουν την ίδια κατάσταση. Όλα αυτά τα πετύχαιναν χρησιμοποιώντας την ψυχολογία και τον φόβο του άγνωστου (η βία της εξουσίας, το χρέος, η εκπαίδευση κι οι νόμοι είναι ψυχαναγκασμός). Σε περιόδους ανάπτυξης η μεσαία τάξη συμπαρατασσόταν με την άρχουσα τάξη ώστε να κερδίζει και αυτή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την συγκέντρωση του πλούτου σε λίγους και ισχυρούς και τότε έρχεται ο κύκλος της λιτότητας. Όμως, και επειδή η μεσαία τάξη γνωρίζει περισσότερα, ο φόβος δεν την κρατά αμέτοχη, αλλά την κάνει κήρυκα των σχεδίων των πλουσίων και έτσι κατά έναν τρόπο συμπαρατάσσεται με την κατώτερη τάξη βοηθώντας την να ξεπεράσει τους φόβους της.

Η άρχουσα τάξη πάντα χρησιμοποιεί την απόσταση και τον αποκλεισμό σαν μέσο χειραγώγησης (φόβος του αγνώστου). Με την αντιπροσωπευτική "δημοκρατία" αυτή η απόσταση θα έπρεπε να είχε μηδενιστεί, εφόσον οι βουλευτές εκλέγονται από όλες τις τάξεις. Εκεί όμως εμπλέκονται τα κόμματα. Αυτά φροντίζουν ώστε να δημιουργούν τις κατάλληλες πυραμίδες εξουσίας ώστε να μην υπάρχει επικοινωνία της κατώτερης και της μεσαίας τάξης με την εξουσία και να χρησιμοποιούν ανδρείκελα για βουλευτές.

Εξωγήινοι
Σήμερα οι πλούσιοι κατάφεραν να φτιάξουν υπερεξουσίες και η μεσαία τάξη φοβάται.
Με την ύφεση έχουν σφετεριστεί και άλλο μέρος του παγκόσμιου αυτή τη φορά πλούτου χρησιμοποιώντας τις διαφορές μεταξύ κρατών και την δυνατότητα επηρεασμού των.
Δημιουργήθηκε έτσι μια άλλη τάξη, η παγκόσμια τάξη του 1%, οι εξωγήινοι.

Ελλάδα - Ευρώπη 
Εμείς σαν Ελλάδα βρισκόμαστε στην μεσαία τάξη και τον Γενάρη φέτος αποφασίσαμε να αντισταθούμε στην πολιτική αυτής των εξωγήινων του 1%. Είναι δυνατόν όμως να περιμένουμε να μας αφήσουν να κυβερνήσουμε την χώρα μας μέσα σε μια Ευρωπαϊκή κοινωνία που δεν έχει τις ίδιες ανησυχίες με εμάς, μιας και η μεσαία τάξη της δεν έχει ακόμη χτυπηθεί αρκετά;
Έντεχνα χρησιμοποιούμε το δίκαιο για όπλο και προσπαθούμε να προειδοποιήσουμε και τους άλλους λαούς για αυτά που πρόκειται να γίνουν. Όμως αυτό φτάνει; Νομίζουμε πως θα μας αφήσουν ώστε να αποτελέσουμε το παράδειγμα;
Ποια είναι τα υπέρ μας; Το δίκιο δεν ήταν ποτέ ένα όπλο αν δεν είχε την κατάλληλη ανταπόκριση από τους πολλούς ώστε να δημιουργηθεί ένας πόλος αντίστασης.
Σωστά τα ανδρείκελα των πλουσίων μας προειδοποιούν για την αντιπαράθεση Αθήνας - Μήλου. Όμως απ' ότι φαίνεται η ενημέρωση της μεσαίας τάξης της Ευρώπης έχει σήμερα προχωρήσει αρκετά ώστε να πνέει ένας άνεμος αντίστασης σε όλη την Ευρώπη, ένας άνεμος που σήμερα δεν είναι αρκετά ισχυρός, αλλά όλοι γνωρίζουν πως θα γίνει.

Βαθμοί ελευθερίας
Τι πρέπει λοιπόν να περιμένουμε από την διαπραγμάτευση; Τι είναι εκείνο που θα μας χαροποιούσε; Ας το σκεφτεί ο καθένας μας και να δούμε πόσους βαθμούς ελευθερίας θα κερδίσουμε σήμερα. Από αυτούς εξαρτάται πόσα προβλήματα θα λυθούν. Μην ξεχνάμε πως αυτά ( ανεργία-δουλεία, ανέχεια, καταπίεση από το κράτος, χρέη, διάλυση κράτους, έλλειψη δικαιοσύνης ) για τους πολλούς παραμένουν.
Η Ελληνική μεσαία τάξη έχει πλέον πάρει τις αποφάσεις της, όμως είναι έτοιμη για μια μεγάλη ρήξη;

Εργαλεία
Για να λυθούν αυτά τα προβλήματα πρέπει να έχουμε στην διάθεση μας τα κατάλληλα εργαλεία ( Τράπεζες, κρατικό μηχανισμό ). Ο κρατικός μηχανισμός έχει ήδη συμπαραταχθεί, όμως οι τράπεζες είναι η στρόφιγγα της οικονομίας και έτσι πρέπει να έρθει στα χέρια της κυβέρνησης.

Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα ή σε βάθος χρόνου;
Η κρίση αν συνεχιστεί και τα προβλήματα παραμείνουν και εφόσον η κατάσταση δεν αλλάξει σε ένα μικρό χρονικό διάστημα τότε ο λαός θα ψάξει, και να είμαστε σίγουροι για αυτό, να βρει άλλη λύση. Πρέπει να γίνουν άμεσα αλλαγές και σε βάθος χρόνου να διορθωθούν οι αδικίες.

Ο Ελληνικός λαός έχει υποφέρει από τις ξεπουλημένες κυβερνήσεις και τις προδοσίες από όλο το πολιτικό φάσμα και ζητά άμεση απονομή της δικαιοσύνης και άμεσες λύσεις. Μέχρι σήμερα η κυβέρνηση έχει ανταποκριθεί σε αυτά και έτσι αποτελεί τον πόλο σύγκλησης.

Όμως πρέπει να αναρωτηθούμε αν  χρωστάμε εμείς στους εξωγήινους ή αυτοί σ' εμάς; 

Έχουμε σώσει το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα δανείζοντας στις τράπεζες μας, τα δανεικά που μας έδωσαν οι λαοί της Ευρώπης, ώστε να σώσουμε τις ξένες τράπεζες ξεπληρώνοντας τες. Έχουμε σώσει τους εξωγήινους!

Όχι, δεν χρωστάμε!

Έκθεση κόλαφος για το χρέος της Ελλάδας :  https://leonidasvatikiotis.wordpress.com/2015/02/13/%CE%AD%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια: