Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2015

Είναι ο Αλέξης Τσίπρας ρομπότ;

Η ιστορία του Αλέξη, μετά από αποκλειστική έρευνα!

Κάπου εκεί το μακρινό 1973 στις μέρες του Νοέμβρη ήταν 15 και ενώ η 17η ερχόταν, ο Παύλος Τσίπρας και η Αρίστη στα μπουντρούμια της ΕΣΑ συνευρέθηκαν και μετά από 236 μέρες ακριβώς γεννήθηκε ο Αλέξης. Οκταμηνίτικο!

Ήταν Σάββατο 20 του Ιούλη και μέσα στη ζέστη της εποχής και ενώ ο Αττίλας επιτίθετο στην Κύπρο, το μωρό δεν μπορούσε να αναπνεύσει και θα πέθαινε μιας και ήταν οκταμηνίτικο. Τότε απευθύνθηκαν σε ειδικούς και ξανά άλλους ειδικούς. Κανένας δεν μπορούσε να τους βοηθήσει. Μόνο ο θειός του ο Ηρακλής που είχε διασυνδέσεις με Αμερικανούς της ΣΙΑ από τα παλιά χρόνια που τον είχαν πιάσει στην Κρήτη, τους είπε πως "θα κάνει ότι μπορεί".

Και έκανε.

Τότε ο Χριστιανός Μπάρναρντ ήταν στο απόγειο του και κανονίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γκρουτ Σκουρ του Κέιπ Τάουν με ειδική πτήση της Ολυμπιακής στις 21 Ιούλη 1974.

Ο Μπάρναρντ γνωστός για την αντίστασή του ενάντια στο Απαρτχάιντ, για τις σχέσεις του με την Ρωσία και για τις χριστιανικές επιρροές του, ενέπνευσε αργότερα τον μικρό Αλέξη ώστε ο τελευταίος να ακολουθήσει την επιτυχημένη καριέρα του θείου του, Ηρακλή.

Αυτό που δεν ήταν γνωστό ήταν πως ο Μπάρναρντ είχε μαζί με τον Ρώσο Βλαδίμηρο Ντεμίνκοβ -προσέξτε το όνομα- είχαν φτιάξει άλλο ανθρωποειδές, που είχε πεθάνει πριν από μήνες στην Ουκρανία. Ετοιμάζονταν να φτιάξουν αντίγραφα του τότε.

Έτσι εκεί και σε απόλυτη μυστικότητα ο Χριστιανός Μπάρναρντ έκανε το θαύμα του. Έφτιαξε τον Αλέξη καινούργιο. Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στην Αθήνα και κανείς δεν έμαθε τίποτα τότε για το συμβάν, εκτός από την ΣΙΑ και τον θείο Ηρακλή. Η επέμβαση έγινε στις 22 του Ιούλη και στις 28 γύρισε με το ίδιο αεροπλάνο. Αυτή η ημερομηνία γράφεται και σαν ημερομηνία γέννησης του μικρού Αλέξη.

Ο μικρός Αλέξης αρχικά είχε τρομερές επιδόσεις στα αθλήματα, τάβλι σκάκι κλπ, φυσιολογικό άλλωστε για ένα ρομπότ, και έτσι αποφάσισαν να τον σταματήσουν, ώστε να μην φανεί το μυστικό.

Το 1988 εγγράφηκε στην ΚΝΕ και ένα χρόνο μετά είχαμε το βρώμικο 1989!


Ως φοιτητής συμμετείχε στην ίδρυση της παράταξης «Εγκέλαδος», νομίζετε πως είναι τυχαίο το όνομα;

Στα επόμενα χρόνια οι πατριάρχες του Συνασπισμού Δραγασάκης, Φλαμπουράρης έμαθαν το μυστικό μιας και ήταν και αυτοί στην ΣΙΑ τότε με το βρώμικο 89 και έπεισαν τον Αλαβάνο να βάλει τον Τσίπρα αρχηγό με σκοπό να φάνε μετά τον Αλαβάνο. Ο δε Παππάς έμαθε το μυστικό από τον γιο του Νίκο που όταν ήταν μαζί στο σχολείο έπιασε τον Αλέξη να βάζει το χέρι στην πρίζα και να μην παθαίνει τίποτα!

Το τρίο αυτό λέγεται πως ονομάζονταν τρόικα, είχε απόλυτη επιτυχία στα σχέδια του. Όταν ήρθε η τρόικα στην Ελλάδα ετοιμάζονταν να καταθέσουν και μήνυση για το κόπι ράιτ του ονόματος τρόικα, αλλά τους σταμάτησε ο Κατρούγκαλος.

Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε.

Ο γνωστός για τις διασυνδέσεις του με την ΣΙΑ και με το ποδόσφαιρο, Λευτέρης Παπαδόπουλος είχε γράψει τότε το παρακάτω τραγούδι: «O Αλέξης – Ιστορία» στις 21 Απρίλη του 1967! Τυχαίο;

 
Πίσω από τις λέξεις έρχεται ο Αλέξης

Τώρα λοιπόν αρχίζετε να καταλαβαίνετε τι έγινε.

Έτσι εξηγείται πως πίσω από τις λέξεις έρχεται ο Αλέξης.

Έτσι εξηγείται το γιατί δεν φοράει γραβάτα.

Έτσι εξηγείται πως ο Αλέξης, δεν πιστεύει στον Χριστό, αλλά κάνει τον σταυρό του.

Έτσι εξηγείται πως έμαθε να μιλάει Αγγλικά με προφορά σε 1 μήνα. Σε 1 ώρα ήταν - έφτιαξαν ειδικό τσιπάκι-, αλλά το έκαναν σιγά-σιγά για να μην το καταλάβουμε.

Έτσι εξηγείται πως σε λίγο καιρό άλλαξε η φωνή του και έγινε ίδια με του Ανδρέα Παπανδρέου (τον δημοφιλέστερο πολιτικό στην χώρα), μόνο όταν απευθύνεται στον λαό! (Έχει On/Off το τσιπάκι αυτό αν και δεν λειτουργεί κανονικά μερικές φορές)

Έτσι εξηγείται πως παρέμεινε 17 ώρες χωρίς φαΐ και νερό κλεισμένος σε ένα δωμάτιο στην τρομερή διαπραγμάτευση. ( Θα μπορούσε άλλος; )

Έτσι εξηγούνται οι επιδόσεις του με το ανθρωποειδές Αυλωνίτου και με την Περιστερά, ταυτόχρονα την ίδια εποχή που έτρεχε σε συναντήσεις με τον Πούτιν! Όπως καταγραφόταν στις εφημερίδες τότε. Λέγεται πως και ο Πούτιν είναι ανθρωποειδές αλλά νεότερο μοντέλο μιας και το πρωτότυπο είχε πεθάνει, μην το διαδόσεις όμως φίλη/ε, έτσι;

Έτσι εξηγείται πως η μάνα του έλεγε πως «καλύτερα να μην είχε γίνει πρωθυπουργός το παιδί μου» Το έλεγε για να μην φανεί το μυστικό βέβαια, αλλά ευτυχώς κανείς δεν το κατάλαβε, εκτός από μένα.
"Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό δεν τρώει, δεν κοιμάται αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Έχει χρέος στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε".συμπληρώνει." Όταν μιλάμε του λέω να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να προσέχει τον εαυτό του. Εκείνος μου λέει να μην ανησυχήσω και πως όλα θα πάνε καλά" σχολιάζει εκφράζοντας της ανησυχίες της ως μητέρα. Πηγή: www.lifo.gr
"Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό δεν τρώει, δεν κοιμάται αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Έχει χρέος στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε".συμπληρώνει." Όταν μιλάμε του λέω να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να προσέχει τον εαυτό του. Εκείνος μου λέει να μην ανησυχήσω και πως όλα θα πάνε καλά" σχολιάζει εκφράζοντας της ανησυχίες της ως μητέρα. Πηγή: www.lifo.gr

Έτσι εξηγείται η δήλωση της Αρίστης: "Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό δεν τρώει, δεν κοιμάται αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.". Βέβαια δεν μας λέει το μυστικό για την πρίζα.

Προσέξτε και το τέλος του προφητικού τραγουδιού από το :

Τώρα που έφυγε ο Αλέξης ... κλείσε κοριτσάκι το μπαλκόνι 

Τι εννοεί άραγε ο ποιητής; Ε;



Ανορθόδοξη μεταφορά από τις σελίδες:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7%CF%82_%CE%A4%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82

http://el.metapedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7%CF%82_%CE%A4%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82

https://en.wikipedia.org/wiki/Christiaan_Barnard

http://www.lifo.gr/now/politics/71408

Το παραπάνω κείμενο έγινε με σκοπό την σάτιρα, είναι προϊόν φαντασίας και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: