Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2015

ύβρις

Όταν έχεις πολλά, λογικό είναι να ξεχάσεις ένα πχ βιβλιάριο με 1000€. Να ξεχάσεις όμως 1,8εκ€ και 38 σπίτια δεν λέει. Ειδικά αν έχεις υπογράψει και πόθεν έσχες.

Όταν λες "λαθρομετανάστης" μπορεί να το κάνεις επειδή το λένε συνεχώς τα ΜΜΕ και το "κόλλησες", όμως όταν λες "ψητό Μαροκινό" το έχεις σκεφτεί μόνος σου και είσαι φασίστας.

Όταν βγαίνεις στη Βουλή και καταγγέλλεις το κόμμα σου ενώ έχεις ψηφίσει όλα αυτά που καταγγέλλεις, έχεις πρόβλημα διχασμένης προσωπικότητας.

Όταν δίνεις το χέρι στον ναζί Νετανιάχου, μπορεί να πει κανείς πως είσαι ηλίθιος. Όταν όμως χαράζεις την πολιτική της χώρας σου με τους φασίστες μαζί, τότε είσαι και εσύ ναζί.

Όταν παίρνεις το σπίτι κάποιου και το κάνεις γιατί χρωστάει, μπορεί να πει κανείς καλά να πάθει, να μην χρώσταγε. Όταν όμως το κράτος συμμετέχει σε χρηματιστηριακές κομπίνες και ξεπουλά όλες τις τράπεζες, τότε είσαι συμμέτοχος στην κλοπή.

Όταν κόβεις χρόνια από την ζωή κάποιου κατά λάθος είτε σε ατύχημα είτε λόγω λάθους εκτίμησης να το δεχτώ πως είσαι άνθρωπος, όταν όμως κόβεις 5 τουλάχιστον χρόνια από τη ζωή όλων, τότε είσαι τουλάχιστον ειδεχθής δολοφόνος.

Όταν συναλλάσσεσαι με άλλους και σε πιάσουν κορόιδο είσαι βλάκας, όταν όμως ξεπουλάς τη χώρα και γελάς είσαι χαιρέκακος ΠΡΟΔΟΤΗΣ και όταν το κάνεις αυτό στο όνομα της αριστεράς είναι ΥΒΡΙΣ.

Λίγη τσίπα δεν βλάπτει Τσίπρα.
Παραιτηθείτε πριν μας φέρετε κι άλλα δεινά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: