Κυριακή, Αυγούστου 30, 2015

Νεοφιλελευθερισμός ίσον φασισμός

Η Γερμανία έχει εξαπολύσει αυτό τον πόλεμο στα PIIGS ώστε να καλύψει της δικές της ανάγκες σε εργατικό δυναμικό μετά την οικειοποίηση των Ανατολικογερμανικών επιχειρήσεων η ζήτηση ήταν μεγάλη και οι Γερμανοί εργαζόμενοι ζητούσαν περισσότερα.

Σήμερα από τις χώρες του νότου έχουν μεταφερθεί εκατομμύρια νέοι επιστήμονες και άλλοι εργαζόμενοι που έχουν ειδικευτεί στις χώρες τους, πληρώνοντας το τίμημα εκείνες όχι η Γερμανία. Η εκπαίδευση έχει μεγάλο κόστος και αμφίβολο αποτέλεσμα.

Όπως και με την Ανατολική Γερμανία, οι νεοφιλελεύθεροι Γερμανοί έρχονται να διαλύσουν τις επιχειρήσεις μας, και να πάρουν τις υποδομές μας και τις περιουσίες μας για ένα κομμάτι ψωμί.

Αν αυτό δεν είναι πόλεμος, τι είναι;

Σκεφτείτε γιατί έβαλαν τόσους Σύριους στη χώρα τους αναστέλλοντας το Δουβλίνο 2. Επειδή ξαφνικά τους αγάπησαν; Το κάνουν για να μειώσουν τις αποδοχές των Γερμανών αλλά και των μεταναστών εργαζόμενων.

Αναρωτηθείτε γιατί οι Γερμανοί δεν ήρθαν να χτίσουν εργοστάσια στην Ελλάδα που είναι φτηνά. Δεν πρόκειται να μας δώσουν χρήματα για ανάπτυξη. Θέλουν την καταστροφή μας ώστε να αναπτυχθούν οι ίδιοι. Τα εργοστάσια χτίζονται κοντά τους (Τσεχία, Πολωνία, Βέλγιο, Ολλανδία κλπ ) ώστε να έχουν εύκολη πρόσβαση σήμερα και στο μέλλον.

Αν εμείς ενδώσουμε στα μνημόνια τότε το μέλλον φυγείν αδύνατον.
Αν η χώρα δεν αποκτήσει δική της πολιτική, να περιμένετε ακόμα και τα δισέγγονα σας να φεύγουν στη Γερμανία μετανάστες.


Οι Γερμανοί το ξανάκαναν και θα το ξανακάνουν. Μέχρι που θα αποφασίσουν να τους διώξουν.
Πριν λίγο καιρό αποφάσισαν πως οι μετανάστες με μικρά παιδιά πρέπει να φύγουν γιατί κόστιζαν στην Γερμανία αρκετά. Το έκαναν και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σκηνή απέλασης με την ίδια τη Μέρκελ να ενημερώνει ένα κοριτσάκι ότι θα φύγει για τον Λίβανο.Αυτή είναι η Γερμανία των νεοφιλελεύθερων. Όπως η Γερμανία του Χίτλερ.
Σκεφτείτε, θα πήγαινε το μυαλό σας στο ότι θα έβγαζαν τα δόντια, τα μαλλιά, τα νύχια και ότι θα έκαναν σαπούνι από ανθρώπους;
Όμως το έκαναν και θα το ξανακάνουν αν χρειαστεί.
Ο φασισμός στη Γερμανία δεν πέθανε. Ζει εκεί κοντά στη Μέρκελ. Ζει στο χρήμα των νεοφιλελεύθερων και λέγεται "κέρδος" ή "απόδοση κεφαλαίου".


Εμείς εδώ; Μέχρι και νέα λέξη φτιάξαμε. "κοστοβόρο" δηλαδή ασύμφορο οικονομικά και την κάναμε σημαία μας.

Αντισταθείτε στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα.
Αντισταθείτε στους Γερμανούς που την αντιπροσωπεύουν.

Αντισταθείτε στα μνημόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: