Κυριακή, Ιουλίου 11, 2010

Ανοιχτή επιστολή προς Γλέζο - Σιάντα,

Ανοιχτή επιστολή προς Γλέζο - Σιάντα,

κύριοι,
Που βρίσκεστε σήμερα; Σας χρειαζόμαστε για να κατεβάσετε την ξένη σημαία από την Ακρόπολη.
Την Ακρόπολη που είναι το σύμβολο όχι μόνο του Ελληνικού, αλλά και του δυτικού πολιτισμού και της δημοκρατίας χωρίς επίθετα.

«Η λογική της κυβέρνησης και των πολιτικών είναι «όποιος φταίει πληρώνει». Δεν φταίμε εμείς για να πληρώσουμε.
Φταίτε εσείς κύριοι πολιτικοί που κυβερνήσατε και με τους χειρισμούς σας φτάσατε την Ελλάδα σε αυτό το σημείο.
Φταίνε οι διεθνείς εταιρίες που δρουν ανενόχλητα και πατάνε στους δικούς σας νόμους, νόμους που εσείς φτιάξατε για να τους προσκαλέσετε στο φαγοπότι της μίζας και της ρεμούλας.
Φταίνε οι χαρτογιακάδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σχεδίασαν μια Ένωση όπως την ήθελαν οι Γερμανοί και οι Γάλλοι, αλλά φταίτε πάλι εσείς που υπογράψατε χωρίς κανένα ενδοιασμό τις συνθήκες που σας έφερναν.
Φταίτε εσείς κύριοι πολιτικοί που κρυβόσασταν πίσω από το δάκτυλό σας όταν κλέβατε, όταν παίρνατε μίζες και άλλα δωράκια.
Φταίτε εσείς κύριοι πολιτικοί γιατί ενώ τα ξέρατε δεν κάνατε τίποτα, ούτε θα κάνετε, τόσα χρόνια.
Ακόμα φταίτε εσείς κύριοι πολιτικοί που είχατε δημιουργήσει καθεστώς ομηρίας σε χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους που εσείς τους διορίζατε για ίδιον όφελος ψηφοθηρώντας.
Φταίτε εσείς κύριοι πολιτικοί που δεν προβλέψατε την «επίθεση» του διεθνούς κεφαλαίου και των αγορών στην Ελλάδα και μάλιστα την προκαλέσατε πηγαίνοντας βόλτα και διατρανώνοντας την δύσκολη θέση που σας έφερε η προηγούμενη κυβέρνηση. Λες και το Ελληνικό κράτος δεν έχει συνέχεια. Λες και εσείς δεν κάνατε τα ίδια τόσα χρόνια.
Και επειδή «όποιος φταίει πληρώνει» να πληρώσετε τώρα εσείς τον λογαριασμό.

Λέτε πως εκχωρήσατε τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας στους ξένους τώρα και δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Κάνετε λάθος. Ήδη τα είχαμε χάσει από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους. Τα είχαμε χάσει και τα είχαμε βρει, μόνο τότε που οι Γλέζος και Σιάντας κατέβασαν τη Γερμανική σημαία από την Ακρόπολη.»

Λοιπόν, που είστε κύριοι Γλέζο και Σιάντα να πάτε να αποκαθηλώσετε την ξένη σημαία από την Ακρόπολη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: