Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2016

Αμερικάνικες εκλογές

Ασάνζ:  “My analysis is that Trump would not be permitted to win. Why do I say that? Because he has had every establishment off his side. Trump does not have one establishment, maybe with the exception of the Evangelicals, if you can call them an establishment,” said Assange. “Banks, intelligence, arms companies, foreign money, etc. are all united behind Hillary Clinton. And the media as well. Media owners, and the journalists themselves.”

Το Ρώσικο πρακτορείο ειδήσεων λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ ενάντια στην Κίλαρι, αλλά καμιά ενάντια στον Τραμπ.
Όλοι παίζουν τα παιχνίδια τους και εμείς τους πιστεύουμε; Κανείς δεν μιλάει ότι υπάρχει τρίτη λύση, η Στάιν. Κανείς δεν την προωθεί. Κανείς δεν κοιτάει το πρόγραμμα της Στάιν που είναι ειρηνικό, οικολογικό.

Τελικά, μας λέει ο Ασάνζ ότι το καθεστώς είναι μαζί με την Κίλαρι και δεν θα τον αφήσει να νικήσει, όμως όλοι παίζουν τα παιχνίδια τους, αλλά εμείς πρέπει να τους πιστεύουμε;
Επειδή έχει το καθεστώς εναντίον του, πρέπει να νικήσει; Το ίδιο είχε και ο Χίτλερ, το ίδιο και ο Λένιν, όμως εσύ ποιος νομίζεις πως είναι;

Εγώ νομίζω ότι ο Τραμπ είναι ένας υπερπλούσιος που δεν ενδιαφέρεται για κανέναν άλλον παρά για το τομάρι του. Αν ανέβει θα κάνει στην Αμερική παρόμοια ότι έκανε ο Χίτλερ τότε, παραστρατιωτικές ομάδες θα αναλάβουν να καθαρίσουν και να κάνουν την Αμερική εταιρία του.

Θα μου πει κανείς πως είναι ήδη εταιρία και ήδη βλέπουμε μια επιθετικότητα ενάντια στην Ρωσία και μετά το 2001 η Δύση θέλει να της επιβληθεί απομονώνοντας την ώστε να κερδίσει την Κίνα. Άλλο αυτό όμως και άλλο να έχεις έναν νάρκισσο στον Λευκό Οίκο.


Αύριο τα σπουδαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: