Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2015

Συρία

Το Συριακό εξηγείται σε βίντεο.
Δείτε το. Είναι δείγμα δυτικής προπαγάνδας ώστε να "διορθώσει" τα κακώς κείμενα δίνοντας διέξοδο στους Σύριους ώστε να γίνουν φθηνό εργατικό δυναμικό, αντί να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
Την αιτία που εκατομμύρια άνθρωποι μεταναστεύουν. Δεν είναι μόνο οι Σύριοι που έχουν υποφέρει από τους πολέμους που διεξάγουν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί της Ευρωπαίοι συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας χώρας.

Η Γερμανία έχει ανάγκη φθηνού εργατικού δυναμικού μιας και έχει πλέον τα κεφάλαια που χρειάζεται.
Οι ΗΠΑ με τους συνεχείς πολέμους που διεξάγουν έχουν κατορθώσει να στείλουν εκατομμύρια μετανάστες στην Ευρώπη και ειδικά σε χώρες δίπλα στην Γερμανία ώστε να μειώσουν τις απαιτήσεις των εργαζομένων και να καταστήσουν τις χώρες αυτές ισοδύναμες της Κίνας.
Αρχικά σκέφτηκαν τις οικονομικές ζώνες που όμως δεν τους βγήκε, έτσι έφτιαξαν την κρίση στον Ευρωπαϊκό Νότο, όπου τον κατέστησαν όλον οικονομική ζώνη.
Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής ήταν η μετανάστευση από το Νότο προς τον Βορρά εκατομμυρίων επιστημόνων που έβγαιναν από τα πανεπιστήμια και τις τεχνικές σχολές του Νότου. Τσάμπα δυναμικό για τον Βορρά, χάσιμο για το Νότο.
Όμως σαν Ευρωπαίοι πολίτες είχαν τα ίδια δικαιώματα με τους γηγενείς Βόρειους έτσι σήμερα ανοίγουν τις πύλες για να μετακομίσει αντίστοιχο δυναμικό από την Συρία.
Γιατί μόνο οι αστοί Σύριοι μετακομίζουν. Οι φτωχοί μένουν στην Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: